Jag och William gick till SIBA för att kolla om det fanns något kvar där, det var nämligen utförsäljning där från klockan 10:00 och vi kom väl dit runt 15:00. Visst fyndade vi, William fick äntligen tag på det där tangentbordet han så gärna velat ha för game:ing, och jag fick tag på saker jag egentligen inte behövde innan men efteråt.

En riktig lyx till mixer! Den är alltså helt fantastisk, den här kan alltså användas till mer eller mindre allt och för mig som gillar att mixa och göra gott kommer den bli välanvänd. Dessutom är den snygg! Jag är helnöjd!

Massor med knappar för diverse roligheter!

Och så sist och mindre än mixern, en råsaftcentrifug! Hur bra är inte detta? Jag har tittat på såna här flera gånger så tänkte helt enkelt att det blir perfekt här hemma! Jag gillar ju sånt där, att göra nyttiga saker!

Jag gjorde även dagens goda idag, det kom fram en främmande karl som stod i kön till kassan och frågade om jag möjligen hade swish. Jag bara, JO det har jag. Så frågar han om jag kan betala om han swishar. Visst kunde jag det, så han swishade och jag betalade åt honom. Misstänker att han glömt kortet hemma och han verkade väldigt glad över saken. Dagens goda alltså, jag tänker att det gav mig några plus på karmakontot i alla fall.

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa