Dark Mode Off / On
Naglar & fransar

Nya naglar och måndagar.

Så var det då måndag igen. Ibland begriper jag inte vart veckorna tar vägen? Gör ni det, helt plötsligt vaknar man och det är måndagsmorgon igen och man ska iväg mot diverse olika uppdrag åter igen. Idag stod det jobb på schemat och efter det skulle jag få mina naglar fixade av fina Katrin på Daily Life Spa. Perfekt kände jag, bli fin på en måndag. Så jag åkte dit och fick det fixat. När jag satt där kom huvudvärken krypande igen, blir tokig på att ha huvudvärk det är verkligen inte roligt måste jag säga.

Hur som helst så åkte jag hemåt, och så ringde William och ville ha möte från skolan som jag pepprade i mig en huvudvärkstablett och sedan smörjde jag in nacken med liniment och hoppades på att det skulle mildras. Det gjorde det, jag borde nog smörja mig med liniment dagligen egentligen. På min nacke alltså, fastän hur bra är det egentligen? Alltså att lära kroppen att få saker där för att göra mindre ont. Jag har alltså ont i nacken nästan alltid, det började när jag gick i femman, jag minns det tydligt. Sommarlovet mellan femman och sexan började det göra ont i min nacke. Det går upp och ner, och trots att jag varit hos otaliga läkare så får jag bara höra att det är hormonellt och inget man kan göra något åt. Men smärtar gör det ändå. Nu ska jag inte gnälla, det finns människor som har det värre. Men det är klart ibland blir man ganska trött på att ha värkande nacke som ibland gör så ont att den väger över till smärtsam huvudvärk, jag vet aldrig när huvudvärken slår till heller. Den kommer väl när nacken har fått nog tror jag.

Nä nog skrivet om det där, idag har jag varit lite off nätet. Fast det får man ju när man prioriterar familjen istället, och det har jag gjort idag. Tillbringat tid med William, det bästa man kan göra.

 

20 Comments

 1. Så snygga de blev 🙂 Fixade naglar det livar allt upp 🙂 . Du har inte testat att gå iväg och få massage? Har du friskvård eller så du kan ta ut? Tror kanske inte det är farligt men tänkte om du haft det så länge vore det nog härligt att bli av med? 🙂 Kram

 2. prövar du voltaren salvan eller inpren salvan? De är oxå bra o de har ja variterat me
  eller bra o bra men de tar bort värken ett tag jobbigt är det att ha ont

 3. Inte visste jag att problem med nacken kunde vara hormonellt… typ som migrän eller?

  Beror säkert på vad för liniment Du smörjer med, typ voltaren eller liknande bör Du nog inte smörja med dagligen.

  1. Ja typ, om jag förstått det rätt. Det har med hormoner att göra och precis där värken sitter är det väl någon typisk hormonpunkt fick jag veta. Är nog som migrän antar jag :).
   Jag har någon från naturapotek :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: