Tänkte var med i den här bloggutmaningen. Gör jag alltså en dag fram tills slutet av mars.

Detta är en del av sweetwords och maxarna utmaning #maxword.

23 – Favoritårstid

Kanske är jag tråkig när jag skriver sommaren. Men det är helt klart sanningen. Jag älskar den årstiden när man är ledig, blommorna luktar och solen lyser. Jag älskar att vakna på sommarmorgonen och veta att det är just sommar. Att gå ut på balkongen med mina uteblommor och dricka ett gott glas med juice och äta så färska frukter och bär det bara går. Äta vattenmelon och mysa ihop med William där ute.

Eller att titta ut på morgondaggen som ligger i gräset, möta glada människor som ler tillbaka till dig och hälsar på dagarna. Höra barn som skrattar, och raggarbilar som brummar utanför. Sommaren är och förblir min favoritårstid.

Fb-Button

14 kommentarer

  1. Ja, det är underbart! Men samtidigt gillar jag inte/allergisk mot Getingar, Humlor, Bromsar, Myggor osv osv 😛 så under den här årstiden springer jag tyvärr runt i skräck…

    Sv; jaså! Ja, men det är aldrig fel att använda handskar då man diskar! 🙂

    1. Haha känner igen det där, är också allergisk mot sommaren egentligen ;). Getingar, knott, bromsar, mygg, bin, blommor och allt annat. Men årstiden är ändå konstigt nog favoriten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: