Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Bloggutmaning dag 24.

Tänkte var med i den här bloggutmaningen.  Gör jag alltså en dag fram tills slutet av mars.

Detta är en del av sweetwords och maxarna utmaning  #maxword.

24 – Något som inspirerar

Jag inspireras av snälla människor. Alltså godhjärtade personer som aldrig vill någon annan något ont och alltid har något fint att säga till andra. Människor som alltid finns där med vackra ord och fina saker. Människor som helt godhjärtat aldrig tror att andra är ute efter något för sin godhet.

Jag inspireras av människor som helt spontant blir jätteglada av att se någon annan. Som ger en kram och man riktigt känner att denna människa älskar på riktigt, ut och in. Det finns inget elakt i dessa människor utan ren och kär kärlek. Det inspirerar jag, jag verkligen älskar såna människor. Tänk om alla människor var såna? Vilken fin plats jorden då skulle vara.

10 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: