Dark Mode Off / On
Böcker

Boktips: Sagan om Enhörningen av Peter S Beagle.

Jag fick tag på den. Boken med det förtrollande språket, ett språkbruk som jag nog tycker alla borde läsa. Sådana fina texter och gripande innehåll. Boken som blivit stor i så många länder man aldrig i Sverige, konstigt nog. Den här boken borde nog alla läsa, vuxna som barn. Jag köpte ju filmen förra veckan, The Last Unicorn. Det här är alltså bokversionen som såklart kom före filmen.

16 Comments

    1. Åh ja visst är det :). Jag älskar att komma in så där i böckernas magiska värld. Synd bara att jag inte tar mig tiden som jag vill. Så förstår dig 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: