Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Bloggutmaning dag 25.

Tänkte var med i den här bloggutmaningen.  Gör jag alltså en dag fram tills slutet av mars.

Detta är en del av sweetwords och maxarna utmaning  #maxword.

25 – Jag vill förändra…

Om jag fick förändra en sak skulle det vara människor missunnsamhet och misstänksamhet. Jag önskar så att den här världen kunde vara en plats med fler människor som bara förstod att alla inte gör allt för egen vinning, utan att vissa faktiskt bara gör saker för att det känns bra och roligt. Jag blir ärligt talat väldigt ledsen på bilden av att allt man gör jämt får någon annan kränk eller upprörd.

Tänk om man kunde förändra sånt? Så människor bara förstod att de flesta faktiskt gör saker för det tycker det är roligt och inte för att vinna något på saken. Jag är inte vänlig mot någon för att jag förväntar mig att stjäla någons bästa vän. Jag ler inte åt en man för att jag är intresserad av honom, mer än av vänlighetsskäl.

Fick jag förändra något var det missunnsamheten och misstänksamheten hos andra.

18 Comments

  1. Det vore en bra uppgift!! Det finns inget värre när människor har för uppgift att tjäna på för sin vinning skull. Måste vara jobbigt att alltid vara misstänksam…
    Trevlig helg

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: