Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Fika och citrusträd.

Jag och William tog oss en fika på ICA Maxi idag. En sån där god fika med bakelse, kladdkaka med mjukglass och sen varm choklad till. Hur himlans gott som helst, jag var ju så klart tvungen att föreviga allt med en bild. Seriöst finns det något så gott som bakelser? När jag blir gammal ska jag proppa i mig bakelser och semlor varje dag! Jag har läst någonstans att det är folk som äter sånt som lever tills de är typ 100!

Jag hade fått ett presentkort på Plantagen, så jag var in och köpte ett litet citrusträd där. William ville så himlans gärna ha ett. Så jag passade på, köpte ett med vad William sa var Satsumas efter att han pratat med en i personalen. Hur galet sura som helst, men så fina och såg goda. Nu står detta fina träd i vardagsrummet där det är bäst ljus här hemma. Jag hoppas verkligen att den överlever. Jag vill så gärna vara en av alla dessa med gröna fingrar. Tänk så roligt att kunna plocka frukter då och då här hemma. Överlev fina träd, snälla gör det!

Related Tags:

40 Comments

  1. Vilket fint träd:) jag planterar massor varje år och iår har jag faktiskt planterat ett sådant träd:) får se om jag får nå citroner:) annars blir det mest paprika och chili inne och massa gott ute i växthuset

  2. Men åh vad härligt 🙂 Både fikat och citrusträdet 🙂 Och jag är med dig där, massor av fika när vi blir gamla – då lever vi länge och kommer njuta av allt gött =)

  3. Jag vet inte om jag tror på just det-har nog med annat att göra då ..-alltså äta en bakelse om dan 😉
    Skulle dock gärna vilja att det var så, är ju svag för sötsaker 😉 ler

    Försöker själv dra ner lite på sötsakerna, prova om det hjälper-fått mer akne o så :/

    Kramar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: