Fika och citrusträd.

Jag och William tog oss en fika på ICA Maxi idag. En sån där god fika med bakelse, kladdkaka med mjukglass och sen varm choklad till. Hur himlans gott som helst, jag var ju så klart tvungen att föreviga allt med en bild. Seriöst finns det något så gott som bakelser? När jag blir gammal ska jag proppa i mig bakelser och semlor varje dag! Jag har läst någonstans att det är folk som äter sånt som lever tills de är typ 100!

Jag hade fått ett presentkort på Plantagen, så jag var in och köpte ett litet citrusträd där. William ville så himlans gärna ha ett. Så jag passade på, köpte ett med vad William sa var Satsumas efter att han pratat med en i personalen. Hur galet sura som helst, men så fina och såg goda. Nu står detta fina träd i vardagsrummet där det är bäst ljus här hemma. Jag hoppas verkligen att den överlever. Jag vill så gärna vara en av alla dessa med gröna fingrar. Tänk så roligt att kunna plocka frukter då och då här hemma. Överlev fina träd, snälla gör det!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

40 thoughts on “Fika och citrusträd.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: