Dark Mode Off / On
Läraryrket

Lite sovmorgon och frukost.

Jag har typ sovmorgon idag. Lite ändring i arbetstiden då jag är med i en grupp gällande framtidens skola på jobbet. Dem ska träffas mellan 13-15:30 så då börjar jag jobba klockan 12:00 idag på grund av det. Var skönt för mig för nu fick jag chansen att städa, tvätta och äta lite god frukost i lugn och ro. Det kanske inte ser så gott ut egentligen men tycker verkligen om både avokado och gröt med banan har jag insett.

Det är även jag som fixar med middagen ikväll. William ska till Musikskolan efteråt för att spela bas. Han spelar alltså bas där sedan flera år, men eftersom han har tid på kvällen äter vi innan basen.

Galet att det redan är måndag, tycker inte riktigt man hinner med veckorna nu. Har betalat räkningar i alla fall och ska nu betala för busskortet tänkte jag.

Vad gör ni denna soliga måndag?

18 Comments

  1. Gröt med banan måste jag verkligen prova.
    Idag blir det storstädning som vanligt på måndagar! Vi minskas eller ökar alltid i antal då så brukar passa på att röja upp när barnen är i skolan. Alltid skönt att kicka igång med städat hem:)

  2. Du är duktig Du med Dina måltider, jag önskar mig en kock hade jag tänkt skriva men egentligen är det ju en som styr upp, fixar att det finns vettiga saker att tillaga osv som jag skulle behöva. Är skitdålig på framförhållning/planering å att tänka efter före… 😉

  3. Det ser jätte gott ut. Jag gillar ju Avokado. Skönt när utgifterna är betalda. Spännande att se vad som blir för kvällsmat??

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: