Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Bloggutmaning dag 27.

Tänkte var med i den här bloggutmaningen.  Gör jag alltså en dag fram tills slutet av mars.

Detta är en del av sweetwords och maxarna utmaning  #maxword.

27 – Vad önskar du att du hade?

Åh så svår fråga. Hade man frågat mig för något år sedan hade jag nog haft svaret på detta. Det fanns nog mer saker jag ville ha då, men nu försöker jag att leva för dagen och lära mig att se det fina i vad jag har och inte i vad jag inte har. Förstår ni hur jag menar?

Jag försöker tänka att det jag har är bra, att det jag lever med är bra nog. Jag har hela tiden velat ha något mera. Något annat, kämpat för att få saker om och om igen. Lärarutbildning, kunskap, självständighet. Numera känner jag att jag försöker tänka att jag inte behöver kämpa för dessa sakerna. Att jag har det jag behöver, att det räcker att det är bra.

Jag önskar mig inte att jag hade mera, jag vill bara ha det jag har och vara nöjd med den saken. Det skapar lugn, frid och lycka.

32 Comments

  1. ja det är bra när man kommer på att tänka at man är nöjd över det man har det kan va väldigt svårt i bland att inse hur bra man har det så är det

    fin tisdag raring

  2. Det är nog rätt viktiga insikter att kunna vara nöjd med det man har och inte alltid sträva efter något annat!☺

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: