Tänkte var med i den här bloggutmaningen.  Gör jag alltså en dag fram tills slutet av mars.

Detta är en del av sweetwords och maxarna utmaning  #maxword.

28 – Snyggaste kändislistan

Snygga kändisar kan jag komma på! Här kommer några av mina favoriter!

Alexander Skarsgård. Jag vet att typ hela världen blev kär i honom när han var med i True blood, men jag blev kär i honom som tioåring när Hunden som log visades på tv:n istället för Rederiet eftersom Estonia sjunkit just den dagen. Han var nog det snyggaste jag sett där och då. När han sedan några år senare var med i Vita lögner föll jag åter igen. Han var liksom den där snyggaste som fanns. Jag har sett honom en gång, med Anna på NRJ Radio awards, jag var femton år och Anna fick nypa mig i armen. Var lyckligast av alla där då tror jag!

Ian Somerhalder. Djurvän, snygg och dessutom spelade han Damon i The vampire diaries. Jag blev kär i honom direkt, alltså hans ögon. Han är verkligen snygg och självklart upptagen.

River Phoenix. Han må vara död, men hans roll i Stand By Me gjorde mig jättekär som tonåring. Gick i sjuan när jag såg filmen, det var sommar och jag tyckte nog han var det finaste som gått i ett par skor. Nu gillar jag inte cigaretter direkt men på något vis så såg han så där smått farlig ut med cigg. Fortfarande som vuxen när jag ser filmen känner jag hur jag kände precis där och då när jag såg honom i Stand By Me, han var liksom så galet snygg på alla sätt och vis.

Joshua Jackson. Han var så himla fin i Dawsons Creek. Jag hoppades på han och Joey genom hela serien. Fortfarande idag tycker jag han är söt. Han är så där härligt slutet av 90-talet på något vis. Sån där kille som jag absolut blivit kär i på högstadiet, men aldrig vågat erkänna för någon att jag gillade.

Var väl några, skulle kunna hålla på hela dagen.

22 kommentarer

  1. På väg hem från träningen för någon vecka sedan pratade vi just ocm det här, men jag är urdålig på kändisar och har typ ingen sådär som jag tycker är skitsnygg. Kan kanske bero lite på att jag inte alls hänger med i filmens värld 😛

    SV: Ja, jag tycker det är lite kul med videos. Sedan är jag ju inget proffs, så det ser kanske inte så snyggt ut alla gånger, men det är innehållet som räknas 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa