Diskmaskinen gav upp för ett år sedan, men igår försökte Björn hjälpa mig att fixa den. Det gick inte så bra den är helt enkelt kaputt då, skittråkigt. Är väl inte direkt sånt som är kul att köpa nytt men jag är så galet trött på att diska måste jag erkänna. Så just nu funderar jag kring att köpa en diskmaskin trots allt. Då får man ju något som funkar, garanti och sen ja det blir bra. Jag slipper handdiska som jag är redigt trött på!

Idag är det rejält regnväder, hur ser det ut hos er? Man blev ju nästan förvånad efter dessa fina varma dagar som vi haft. Känner att min blogg inte heller prioriterats på sista tiden. Inte för att jag egentligen inte velat utom för att jag helt enkelt inte haft något att skriva om, sen har jag inte riktigt haft tiden att läsa bloggar heller. Jag tycker att bloggande går i vågor. Ibland är man en rejält idéspruta och ibland inte.

Sen är jag väl inne i en period när jag funderar en hel del också. Jag är sån, en funderare. En djuptänkare som nog trots att jag förut aldrig förstod det är ganska styrd av känslor och är känslig. Innan jag insåg att jag har min HSP-personlighet trodde jag bara att jag var känslig, numera förstår jag mig bättre jag är känslig för att jag känner allt hela tiden. Människors sorg, människors glädje, människors ilska och människors frustration. Det är klart att det går rakt in i mig att mötas av alla dessa känslointryck. Därför känner jag mer än så många andra, men det är en gåva skulle jag säga. Tänk att just jag fått gåvan att känna och förstå andra. Det är fint, trots att det stundvis är jobbigt också.

14 kommentarer

 1. Vår diskmaskin har också pajat men vi har bestämt oss för att inte köpa ny just nu, visst tråkigt med disk hela tiden, men vi spar in de pengarna, men man saknar dem

  1. Ja förstår hur du tänker. Min pajade för ett år sedan, jag känner fortfarande samma trötthet gällande att diska. Som det drar ner mitt humör lite grann 🙂

 2. Jag tycker det är ganska kul att diska faktiskt, men visst vore det skönt med en diskmaskin ibland, särskilt när det är mycket disk eller stora formar/grytor som ska diskas…

  Håller med dig om att bloggandet går i vågor… ibland är det skitkul med bloggen, ibland inte alls så kul. Ibland flödar idéerna, ibland finns där inga ideer alls…
  Johan recently posted..Fotomodell och examensbevis

  1. Önskar jag kände så, jag fördrar då mer att tvätta och dammsuga :-p. Visst är det så det handlar absolut om energi eller något sådant 🙂

 3. Handdiska tar upp tid man kan göra annat roligt med! Har du ekonomi tycker jag du ska köpa en ny! Tänk vad många sidor i en bok tex du kan läsa varje dag du slipper diska:) du hinner tom ta en kort promenad och njuta av naturen den tiden du sparar in?
  Dema-Gravid i v 33 recently posted..En unge i minuten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: