Glad midsommar!

Bilden är tagen 2014.

Så var det midsommar 2017 då, så snabbt det gått alltså. Imorgon är det 6 månader kvar till julafton. Helt galet hur snabbt åren går alltså.

Björn sms:ade nyss och skrev att han har huvudvärk så får se hur det blir med firande. Oavsett så är det fint väder och jag har faktiskt samma klänning idag som på denna bild ovan. Den är en riktig sommarfavorit, jag köpte den på Gina 2013, men tycker lika mycket om den nu som då. Vissa plagg kan man verkligen använda om och om igen. Har ni något sådant plagg?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

32 thoughts on “Glad midsommar!

 • 23 juni, 2017 at 10:28
  Permalink

  Superfin bild! Håller med vissa plagg tröttar man aldrig på 🙂

  Reply
 • 23 juni, 2017 at 10:59
  Permalink

  Då jag har pendlat en hel del i vikt har jag svårt att få saker att passa en längre tid. Men rekordet på ett plagg var en kjol jag fick när jag var gravid julen 06. Den hade jag ända tills förra sommaren då den gick sönder. Kudden var svart som kjolen och flöt in även om man inte drog upp den över magen. Hoppas på att hitta ett nytt sådant plagg:)
  Dema-Gravid i v 37 recently posted..Första plaggen i 62/68

  Reply
  • 23 juni, 2017 at 11:32
   Permalink

   Roligt att läsa :D. Så kul att se hur det är med plagg 🙂

   Reply
 • 23 juni, 2017 at 12:54
  Permalink

  fin bild och vissa plagg hänger alltid med =) Jätte fin!

  Haha nej jag stör mig inte heller på det, det slog mig bara nu när jag handlar, så det är inget jag hänger upp mig på varje vecka.

  Reply
 • 23 juni, 2017 at 13:51
  Permalink

  så fin bild
  Jag önskar dig en helt magisk dag fylld av solsken & lyckliga stunder!

  Reply
  • 24 juni, 2017 at 19:30
   Permalink

   Åh tusen tack :). Blev dock ingen sol men helt okej väder för det regnade i alla fall inte 🙂

   Reply
 • 23 juni, 2017 at 17:32
  Permalink

  Så fin bild på er ? Hoppas ni får det mysigt hur ni än firar, kram

  Reply
 • 23 juni, 2017 at 20:01
  Permalink

  Man ser ju inte klänningen. Jo ett sådant plagg (om o om) har nog alla. Har flera plagg som är över 10 år gamla och lika fina 🙂
  Carin recently posted..Glad midsommar!!

  Reply
  • 24 juni, 2017 at 19:29
   Permalink

   Den ser ut som på bilden bara lite längre ner. Så det mesta syns :). Härligt med såna plagg 🙂

   Reply
   • 24 juni, 2017 at 22:34
    Permalink

    Jaha men de ser ut som du har en kofta över 🙂 Men alla kanske ser nåt jag inte ser med tanke på övriga kommentarer 🙂
    Carin recently posted..En lugn lördag!

    Reply
 • 24 juni, 2017 at 06:40
  Permalink

  Ja jag håller med, vissa plagg går aldrig ur tiden.

  Hoppas du/ni hade en bra midsommar. Jag önskar dig en fortsatt trevlig helg!

  Reply
 • 24 juni, 2017 at 09:27
  Permalink

  Absolut, finns ett par sånna plagg i min garderob som används om och om igen!☺ Hoppas ni fick ihop ett trevligt firande igår!
  sv: Tack för frågan, återkommer med svar i ett inlägg snart!☺

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: