Dark Mode Off / On
Högtider & födelsedagar

Glad midsommar!

Bilden är tagen 2014.

Så var det midsommar 2017 då, så snabbt det gått alltså. Imorgon är det 6 månader kvar till julafton. Helt galet hur snabbt åren går alltså.

Björn sms:ade nyss och skrev att han har huvudvärk så får se hur det blir med firande. Oavsett så är det fint väder och jag har faktiskt samma klänning idag som på denna bild ovan. Den är en riktig sommarfavorit, jag köpte den på Gina 2013, men tycker lika mycket om den nu som då. Vissa plagg kan man verkligen använda om och om igen. Har ni något sådant plagg?

32 Comments

 1. Då jag har pendlat en hel del i vikt har jag svårt att få saker att passa en längre tid. Men rekordet på ett plagg var en kjol jag fick när jag var gravid julen 06. Den hade jag ända tills förra sommaren då den gick sönder. Kudden var svart som kjolen och flöt in även om man inte drog upp den över magen. Hoppas på att hitta ett nytt sådant plagg:)

 2. fin bild och vissa plagg hänger alltid med =) Jätte fin!

  Haha nej jag stör mig inte heller på det, det slog mig bara nu när jag handlar, så det är inget jag hänger upp mig på varje vecka.

 3. Man ser ju inte klänningen. Jo ett sådant plagg (om o om) har nog alla. Har flera plagg som är över 10 år gamla och lika fina 🙂

   1. Jaha men de ser ut som du har en kofta över 🙂 Men alla kanske ser nåt jag inte ser med tanke på övriga kommentarer 🙂

 4. Ja jag håller med, vissa plagg går aldrig ur tiden.

  Hoppas du/ni hade en bra midsommar. Jag önskar dig en fortsatt trevlig helg!

 5. Absolut, finns ett par sånna plagg i min garderob som används om och om igen!☺ Hoppas ni fick ihop ett trevligt firande igår!
  sv: Tack för frågan, återkommer med svar i ett inlägg snart!☺

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: