Så igår var det alltså midsommar igen då. Vi åkte ut till Kniva och åt lunch först, meningen var att åka till Skedvi. Eller ja alla åkte dit utom jag som började må så illa. Vi har husvagnen i Kniva så jag la mig i den och sov, vaknade upp och mådde bättre.

Väntade in att alla skulle komma tillbaka, lyssnade klart på Glöm mig av Alex Schulman (den måste ni läsa eller lyssna på) och fixade i husvagnen med lite småsaker inför att vi ska resa bort med den.

När alla kom tillbaka igen spelade vi lite badminton, åt gott och sedan lite Kubb, sen åkte jag hem med Björns pappa. Var väl hemma strax efter nio men somnade ganska snabbt efter det och har sovit hela natten. Var så himlans trött verkligen, jag kände väl att jag behövde gå upp så det gjorde jag nyss.

Tanken med dagen är att handla lite på Maxi, ta mig en promenad och sen bara ta det lugnt. Ska titta på lite serier också, det ska jag göra. Det blir bra, man behöver få ta det lite soft ibland.

Vad ska ni göra idag? Fortsätter ni att fira även idag?

24 kommentarer

 1. Det låter som ett lugnt och bra midsommarfirande 🙂
  Jag var med mamma och pappa i faster och farbrors stuga och åt lunch igår, sedan blev resten av dagen väldigt lugn, gjorde typ inte någonting, men som du säger, ibland måste man få ta det lite soft 🙂

  SV: Exakt, håller tyvärr med dig om det… tror många inte är medvetna om det, precis som alla män säkerligen inte heller är medrvetna om det alla gånger, för det ligger så djupt och är så naturligt, på ett sätt som det inte borde vara. så att det tas upp och belyses är superviktigt och relevant alla dagar i veckan!

  Ser fram emot att läsa ditt inlägg i frågan!
  Du kan väl länka det till mig då, så jag inte missar det?
  Johan recently posted..Det går bra nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: