Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

Det lilla skrinet kanske inte bar skatter av äkta guld, men det bar mina skatter och det var nog vackert för mig.

Äntligen tog jag mig för att koppla min Iphone till min Canon EOS 70D, det kändes som det var något jag borde gjort tidigare men varken hade lust eller tid för. Men nu så, nu är det gjort. Därmed kunde jag lägga in bilden i Iphone och kunde direkt lägga upp den här på bloggen, smidigt. Varför jag inte gjort det tidigare kan man ju undra?

Jag vet varför, tidigare orkade jag inte fotografera. Jag tog bort bit efter bit av saker jag tyckte om då energin för roliga saker försvann sakta med säkert. men nu finns energin igen. Det känns bra jag kan äntligen göra saker jag tycker om.

Så jag fotograferade ett skrin jag köpte från Stylemood runt mars om jag inte minns fel. Tanken var att ha två söta blommor i skrinet men det blev inte riktigt så fint som jag trott. Så istället la jag i lite smycken som jag har och då passade det bättre.

Den här sommaren ska jag låta kameran få följa med mig. Varför jag slutade ta med kameran dit jag gick förut, att jag slutade läsa böcker, fotografera, och göra annat jag tycker om bara för att orka göra allt det jag egentligen inte fann lika roligt. Som att orken skulle komma tillbaka bara om jag slutade ha roligt.

Aldrig mera ska jag sluta skratta och le, aldrig mera ska något jag tycker är roligt få tas från mitt liv. Jag ska lägga tid på att göra passionerade saker så jag mår bra. Mitt inre mående och glädjen är viktig, så oerhört viktig.

20 Comments

  1. Så fint skrin och vad smidigt att kunna koppla kameran och mobilen sådär!:) Min kamera är lite för gammal för den funktionen!:P

  2. Det låter som en jätte bra ide?
    Att göra bara saker som bara får en till gott mod. Ett gott skratt förlänger livet ?Kram

  3. superfint skrin, jag handlade hem två andra små skrin från stylemood häromveckan 🙂 hon har så mycket fint i sin nätbutik. hoppas du haft en härlig midsommarhelg. kram

  4. Jag har också kopplat min kamera till mobilen. Så smidigt.. Men nu har jag fått så grym kamera i mobilen att jag blivit lite lat men kameran är helt klart bättre..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: