Dark Mode Off / On
Semesterresor

Livet i husvagnen 2017!


Nu är vi på väg! Denna gång och denna sommar ska vi till Vänersborg på camping! Jag älskar husvagnssemester! Så underbart och sådan frihet, sitter bredvid Björn som kör. William läser en bok i baksätet! Nu är det äntligen semester på riktigt! 

6 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: