Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Semesterresor

Livet i husvagnen – Frukost.


Tidig förmiddag idag vi ska mot Skara Sommarland idag så vi är uppe med tuppen så att säga. Får se hur vädret blir, det stod att det skulle bli varmt fast känns rätt kallt faktiskt men så får det vara. 

Jag har aldrig besökt Skara sommarland tidigare så det ska bli spännande. Fast är ju mest saker för William som vill bada och åka karuseller, själv är jag inte så mycket för sånt där. 

Vad gör ni idag? Fint väder? 

8 Comments

 1. Skara har jag aldrig varit till,
  ligger för långt ner i landet 😉

  Visst finns det ett Sommarland i Leksand?
  Har Du någon erfarenhet av det, vi har funderat på att besöka Dalarna 🙂
  Jag gillar ju Mora… vi har varit där ett par gånger under årens lopp.

  Jag hoppas Ni har det bra.

  1. Var första gånger för oss med. Sällan man kommer så här långt ner i landet.

   Leksand sommarland kan jag absolut rekommendera, vi har varit där några gånger. Tror dock man brukar rekommendera att komma tidigt på dagen så man får plats för bilen, men bor man där på campingen är det kanske lugnt?

   Åk absolut dit, är ni i närheten rekommenderar jag er även att besöka tomteland i Mora och åka till helvetesfallet i Orsa ?. Orsa camping är för övrigt jättefin, är ju från Orsa från början ❤️.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.