Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Dag 3 – En resa du aldrig kommer glömma.

Det är nu jag förmodligen förväntas skriva om en resa i form av något resmål men för mig är den finaste och viktigaste resan jag gjort i livet den som förälder. Att få vakna upp på morgonen varje dag och veta att jag bär gåvan av att få vara förälder, att varje dag få uppleva något nytt och veta att jag är en del att ha skapat en människa.

Jag vill aldrig glömma att jag fått gåvan att vara mamma. Att få följa en människas liv från ett litet ägg och spermie som möts till att bli en egen person med tankar, liv och kärlek. Jag vill aldrig någonsin glömma att just jag fått gåvan att vara förälder. Det är den finaste resan jag gjort i mitt liv. En resa som fått mig att växa och den enda resa vars minnen betyder massor.

En resa jag aldrig vill glömma, är resan jag får uppleva med dig William, mitt älskade barn.

10 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: