Dark Mode Off / On
Semesterresor

Livet i husvagnen – Skara sommarland.

Så roligt vi har haft det idag. Skara sommarland leverade verkligen och William sa efteråt att ”det här är bästa nöjesfältet jag varit på” så det var ett gott betyg. 

Man ska inte vara snål men visst känns det alltid lite efter man besökt ett nöjesfält? Nu var det visserligen fritt bad och fria åk, men inbetalning för tre personer gick på 1040 kr så nog är det sant med smakar det, så kostar det. Väl värda pengar i alla fall men visst det känns lite när man tänker summor.

Först åkte vi med ett tåg runt parken för att se vad som fanns. Riktigt trevligt och mysigt.

William åkte en av Berg-och-dalbanorna det gillade han i massor!

Jag och William åkte denna först, sen fick Björn åka med William en sväng också! Det var jättekul!

Sen bad på äventyrsbadet. William var helnöjd! Jag tyckte det var galet kallt, var i vattnet men lika snabbt upp igen! Jag är en riktig badkruka.

Men William hade roligt och han åkte kanor, forsar med Björn och var helnöjd. Vi köpte några lotter på vägen ut men blev ingen vinst. Sedan åkte vi tillbaka till husvagnen. Vi hade tänkt göra Ullared imorgon, men ingen av oss känner något vidare sug idag så vi skippar det. Blir nog istället att ta det lugnt på dagen för att på kvällen äta middag tillsammans med en av Björns vänner som bor i Uddevalla. 

10 Comments

  1. Tänk jag har aldrig varit på Skara sommarland och då bor jag ändå utanför Göteborg. Men ett besök där blir väl inte av när man inte har egna barn.

    1. Tycker du kan åka dit utan barn med ?. Man behöver inte ha barn för att vara där, det var absolut upplagt för alla åldrar. Gillar man att åka karuseller och bada i vattenpark är det väl värt besöket, sånt finns det ingen över åldersgräns på det är bara en själva om sätter spärrarna. Åk dit om du får chansen ?.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: