Dark Mode Off / On
Evenemang & fester

Nostalgidagarna i Säter – Cruising 2017.

Jag vet inte om ni vet att jag brukar vara chaufför då och då och således kör en del raggarbilar. Mest har det varit Björns, men igår körde jag åt Björns kompis Danne och således hans bil. Det var jättekul, och jag hade en helhärlig kväll tillsammans med; Danne, Cho och Björn.

Cho satt bakom mig och jag tog lite bilder bakåt, tyvärr syns ju nya bilar mest men några i ledet var ju fina bilar i alla fall.

Danne var glad och han och Björn hade en riktigt kul kväll tillsammans uppfattade jag det som. Fick beröm för min körning sen så det var jag faktiskt jätteglad över, det är sånt som gör mig glad får jag erkänna.

Som vanligt på cruising är det mycket prat och massa folk som ska snacka, om allt eller inte så det blir alltid stopp i ledet. Denna gången fick vi ingen mat i Säter så vi fick äta middag runt halv ett på natten på Max i Borlänge. Så ni kan ju tänka er hur trött jag varit idag. Vi lämnade nog Borlänge runt 01:00 tiden och sedan åkte vi ut mot Grycksbo för att lämna bil och Danne samt Cho och sen tillbaka in till stan igen.

Himlen blev så otroligt vacker där på kvällen, och med lastbilens ljus tyckte jag det blev ganska fint. Tänkte först ljusa upp den men så tänkte jag att nej, den får faktiskt vara så där.

20 Comments

  1. Vad roligt med bilar och träffar! Sambon har två bilar på gården som han har som dröm att få igång! Jag hoppas han får in en i garaget i vinter:) jag längtar efter att få åka runt 🙂

  2. Vad härligt! Förstår att du blev trött, men jag tycker det är sååå mysigt att äta skräpmat mitt i natten. Bästa som finns haha!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: