Dark Mode Off / On
Kläder

Köpt 3 betala för 2, och halva priset på Intersport.

Jag handlar sällan på reor och försöker dessutom att endast handla när jag verkligen behöver. Men så igår gick jag och Björn in på Intersport och där hittade både jag och han skor. Jag behövde verkligen nya skor, det var flera år sedan jag köpte mig ett par bra skor att ha till vardags, så när jag hittade dessa Nike Air Max Command med ordinarie pris på 1299:- och halva priset på detta slog jag till. Jag fick då eftersom Björn köpte skor han också en jättefin rosa hoodie helt gratis och märket var också Nike. Så faktiskt anser jag att jag gjorde ett fynd.

Gillar skorna i massor, så sköna så jag kommer traska runt glatt i dessa hela hösten. Perfekta skor nu när jag snart börjar jobba igen. Det är nämligen 3 veckors semester kvar nu innan den 14/8 när jag börjar mitt ny jobb här i Falun.

20 Comments

  1. Ja det var verkligen ett fynd! 🙂

    SV: Åhmen tack så mycket Madde!
    Det tror jag också, men det känns som sagt lite konstigt. lär nog ta ett tag innan jag kommer in i det, att bo själv igen med allt vad det innebär…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: