Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Picknick och promenader.

Idag har det varit helt underbart sommarväder. Jag har riktigt njutit hela dagen, först började jag dagen med att städa och sen tog jag och William och gick till Maxi för att handla saker för en picknick tillsammans.

Vi satte oss i Stadsparken och åt lite och gick sedan hemåt. Väl hemma sov jag en stund och William åkte tillsammans men en kompis till Bojsen beach för att bada. Jag gick upp och såg senaste avsnittet av Game of thrones innan jag lagade middag.

Efter middagen tog jag och Björn och gick mot Bojsen för att se om vi kunde hitta på grabbarna, men de hade cyklat hem när vi kom dit. Så då gick vi tillbaka, det var skönt för det betydde att man fick ihop en hel del steg idag. Skönt med motion tycker jag. Eftersom det dessutom är sommarkväll nu så passar jag på att vara ute, sommaren går ju så fort och vips är det höst och vinter igen.

24 Comments

  1. Så härligt med dessa sommardagar. Dom är alldeles för få tyvärr..
    Vilken mysig dag. Med picnic och allt. Jag har inte börjat titta på Game of thrones än. Har blivit tillsagd av vänner att den serien inte går att missa så vi får väl se, jag kanske tittar 🙂

    1. Visst är det :). Älskar känslan :). Men du titta på serien :D. Jag älskar den :D. Så bra och spännande jag sitter alltid och är helt inne i den serien 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d