Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

När man är nöjd med ett bemötande.

Jag gjorde ett misstag och beställde spirulinapulver istället för tabletter när jag gjorde en beställning från Welloteket senast. Men tänkte att jag testade att se om man fick byta och det gick jättebra. På 2 dagar från det att jag skickat in pulvret fick jag tabletterna, ett handskrivet meddelande och även en godisbit på köpet. Hur fint var inte det?

Just Welloteket är mitt självklara val när jag köper hälsokost, jag blir alltid nöjd när jag handlar därifrån. Jag är inte sponsrad eller något utan det är verkligen en helt ärlig åsikt. Ska du handla hälsokost så vänd dig till Welloteket. Det finns verkligen allt där!

12 Comments

  1. Jag har även Spirulina men använder det sällan. Jag glömmer bort att använda det. Tur att det gick att byta pulvret till tabletter?Kram

    1. Jag upplever att det hjälper mig mycket att äta spirulina :). Men är nog lätt att glömma, jag har dosett så glömmer väl inte därför antar jag :-p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d