Så nöjd med färgen, aldrig haft grönt i den här nyansen tidigare och jag gillar det verkligen. Kändes liksom perfekt för det sista av juni och början på augusti. Jag tog lite bilder mot träd då jag tycker nyanserna framträder så fint då.

Snart kommer min vän Christin hit. Vi ska gå till Maxi och fika tillsammans, så roligt verkligen. Var längesen jag och Christin träffades nu.

29 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: