Dark Mode Off / On
Naglar & fransar

Nagelfin efter besök på Daily life spa.

Så nöjd med färgen, aldrig haft grönt i den här nyansen tidigare och jag gillar det verkligen. Kändes liksom perfekt för det sista av juni och början på augusti. Jag tog lite bilder mot träd då jag tycker nyanserna framträder så fint då.

Snart kommer min vän Christin hit. Vi ska gå till Maxi och fika tillsammans, så roligt verkligen. Var längesen jag och Christin träffades nu.

29 Comments

  1. Härlig färg 🙂 Så härligt att fixa naglarna, det ska jag göra i höst när jag slutar jobba inom vården 😀 Mysigt att träffa en vän!

  2. Verkligen fina naglar!

    Svar: Det var inte många i min klass som konfirmerades, men det spelade ingen roll eftersom jag ändå läste i England.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: