Vänskap, fika och promenader.

Christin kom hit idag som jag skrev tidigare. Vi satt här och pratade ett tag för att sedan gå till Maxi för att fika tillsammans. Där pratade vi också i massor, det var så roligt att ses verkligen. Jag och Christin lärde känna varandra när vi båda bodde i Orsa och gick på högstadiet. Christin gick i åttan och jag i sjuan, vi bodde grannar och har sedan dess varit vänner.

Det är alltid så roligt att ses, blir dock lite besviken på mig själv som inte träffar henne oftare för vi bor i samma stad och har gångavstånd till varandra. Borde faktiskt bli bättre på att ses, men livet när man är vuxen är tråkigt nog så att man ses mer sällan ju äldre man blir. Eller jag kan ju inte tala för alla andra, men jag upplever att det är så. Ju äldre jag blir desto mindre umgås jag med människor, det är rent av dåligt av mig tycker jag!

Efter jag och Christin fikat så kom Björn och hämtade upp mig för att åka ner på stan och systemet. Jag köpte vin och två Bacardi brezzer jordgubb det är ju nämligen cruising här i stan imorgon. Hade tänkt dricka något i alla fall, och sen kan man ju spara om man skulle komma på att man inte vill ha mera.

Efter vi varit på stan hämtade vi William och åkte hem till Björn. William lagade pizza på sten som Björn köpte på Clas Ohlson, den blev jättegod. Sen gick jag och William hem tillsammans. Var jättehärligt väder på kvällen, lite skillnad mot under dagen.

Nu sitter jag här och ska strax gå och lägga mig. Vad har ni gjort idag?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

28 thoughts on “Vänskap, fika och promenader.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: