Dark Mode Off / On
Evenemang & fester

Sushi och Falu cruising 2017.

Har just varit nere på stan och kikat på cruisingen. Det var helt galet kallt så William gick hem först och strax efter jag med. Det här med kyla är inte alls min grej faktiskt, känns som höst i luften.

Provade en för min ny smak av Bacardi Breezer – Strawberry, jättegod verkligen. Jag dricker så sällan alkohol. Så när jag väl gör det kan det gått lång tid, denna var det första jag köpt på systemet på över ett år så vet inte egentligen om den är ny. Men för mig var den ny och jättegod!

Min middag idag också. Björn och William sprang iväg och köpte sushi åt oss, min är vegetarisk som ni ser. Så sjukt god, älskar verkligen sushi.

Var i alla fall massor med fina bilar, trots att det var kallt ute. Nu spelar William och jag sitter här, tänkte gå och lägga mig strax. William ska till Smedjebacken med Björn imorgon och jag ska inte göra något alls, lite tråkigt faktiskt. Men så är det ju vissa dagar.

26 Comments

 1. När jag var på bolaget idag så fick jag frågan om jag kunde fylla i en enkät, enda kravet var att jag skulle ha handlat där tre ggr senaste året. Vilket jag ju inte har- så ofta dricker jag alkohol?

  1. Haha låter som mig. Jag dricker typ aldrig :D. Förra året på VCT skulle man göra en enkät även den frivillig. Hon läkaren bara tittade på den och sa; din alkoholkonsumtion är obefintlig. Du dricker så lite att man nästan kan säga att du är snudd på nykterist. :-p

 2. Tänker ofta på att ni har en så fin relation du o björn allt för er son ? härligt att umgås så
  vi har oxå kollat bilar idag tänkte på dej men ja fy va kallt brr

  1. Åh så gullig kommentar :). Ja för oss har William alltid varit i fokus och då tror jag att man kan göra det mesta bara man vill :).
   Så roligt :D. Ja var iskallt här med, så besviken på sommaren 2017 faktiskt :/

 3. Gårdagen kändes verkligen som en höstdag även i Gävle men alltid roligt att se alla (nästan) bilar på cruising!☺

 4. Man skall dricka alkohol när man känner för det + att det skall vara gott =)… för vissa blir det mer sällan än aldrig! Jag gillar ju dryckerna där alkoholen förekommer, har inte problem med den mer starkare sprit-smaken men dricker för att det är gott för MIG och inget annat… alla är vi olika och det är ju jäkla tur det S
  kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: