Sushi och Falu cruising 2017.

Har just varit nere på stan och kikat på cruisingen. Det var helt galet kallt så William gick hem först och strax efter jag med. Det här med kyla är inte alls min grej faktiskt, känns som höst i luften.

Provade en för min ny smak av Bacardi Breezer – Strawberry, jättegod verkligen. Jag dricker så sällan alkohol. Så när jag väl gör det kan det gått lång tid, denna var det första jag köpt på systemet på över ett år så vet inte egentligen om den är ny. Men för mig var den ny och jättegod!

Min middag idag också. Björn och William sprang iväg och köpte sushi åt oss, min är vegetarisk som ni ser. Så sjukt god, älskar verkligen sushi.

Var i alla fall massor med fina bilar, trots att det var kallt ute. Nu spelar William och jag sitter här, tänkte gå och lägga mig strax. William ska till Smedjebacken med Björn imorgon och jag ska inte göra något alls, lite tråkigt faktiskt. Men så är det ju vissa dagar.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

26 thoughts on “Sushi och Falu cruising 2017.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: