Dark Mode Off / On
Reklam

Hårtips – Luam capirona oil

Har testat den här nu i flera veckor och är hur nöjd som helst. Mina toppar mår så bra sedan jag började med denna, jag märker även på morgonen hur håret mår bra på ett sätt det inte gjort förut. Sen en fördel mot andra håroljor jag testat är att denna inte alls visar att man har olja i håret.

Tycker du ska testa den, jag är helnöjd. Du kan köpa denna på bland annat lyko och Nelly.

16 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: