Så var det fredag då. William sov hos Björn inatt, jag följde med Lisa till Borlänge igår för att gå på Jula och Ikea tillsammans med henne.

Vi beslutade oss för att vi skulle ta en glass på McDonalds i Borlänge. Kön var inte speciellt lång men det tog 35 minuter att vänta. Måste varit det sämsta jag varit med om, sen när vi väl kommer fram till kassan och ska beställa glass så säger personalen ”Glassmaskinen är trasig”. Man man tar sån tid på sig och vet att vissa saker är trasiga kan man väl sätta upp en informationslapp om saken. Vi gick därifrån, åkte till Burger King och köpte glass och kaffe fick den på under 5 minuter. Kommer aldrig mer besöka McDonalds i Borlänge, så har ni vägarna förbi där, så välj ett annat ställe.

Efteråt så åkte vi tillbaka till Falun. Kikade på Maxi och sen åkte vi hit, såg då när jag klev ur att det var massor med vätska under Lisas bil, så hon fick kliva ur. Inte så kul med bilkrångel direkt, sånt där som kostar pengar och oftast inte är så roligt att åtgärda heller. Kände verkligen för Lisa igår när det där hände.

Idag är det mulet här i stan, vet inte vad denna fredag ska erbjuda. Vad ska ni göra idag?

Relaterade etiketter:

24 kommentarer

 1. De gånger jag varit där så tycker jag att det tar en väldans tid att få maten.
  Långa köer o allmänt skitigt o oplockat på skräp. :/

  1. Tråkigt :/. Fick svar på min Facebooksida där jag delade inlägget och fick bara läsa om alla som skrev samma om Borlänges MD, jättedåligt verkligen :-o.

 2. Vad trist att det blev ett så misslyckat glasstopp. Tur att ni kompromissade med Burger King.

  Åh ja, the handmaids tale var så sjuuuuuukt bra! Längtar ihjäl mig till fortsättningen!

  1. Ja skitdåligt, speciellt sen när man läser på FB’s kommenterar på mitt inlägg där folk berättade hur de blivit behandlade där. Känns inte okej någonstans.

 3. Galet att behöva stå i kö å vänta så länge å så få veta att glassmaskin är trasig,
  borde suttit en skylt på dörren väl synligt ?
  Jag hoppas det icke var nå större fel på bilen, kostar ju massor att laga på verksta ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa