Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Resa till Bollnäs.

Sitter i Bollnäs, anledning är att Björn ska kika på en bil här. Jag ville så klart följa med, tycker sånt är kul! Skrev lite igår, men det beror på att det var skittråkigt väder och vi var till Valbo en sväng. Hände inte så mycket mer.

Det är mitt första besök i Bollnäs faktiskt, vi åkte förbi Alfta där min farfar bodde samt om jag förstått det hela var ifrån. Jag har dock aldrig haft någon kontakt med honom eller släkten där. Men var spännande att se Alfta, att få bild för något man hört om. Jag var där som riktigt liten, men det minns jag inte så mycket av förutom att jag blev upplyft på en häst.

10 Comments

  1. Vi har ett gemensamt (några har vi faktiskt!!) och det är gamla bilar verkar det som =D…tycker ni skall åka till Öland när kungsrallyt kör! Vet inte på rak arm när den är men ska försöka komma ihåg och kolla upp det. Gillar alla sorters motorer, hihihiiii… bilar liggar dock närmast, ju äldre dess bättre<33 Har det super tjejen!

  2. Nej, Bollnäs har jag aldrig varit i, men vet att det finns ett väldigt bra och framgångsrikt friidrottsgymnasium där 🙂

    SV: Ja, den listan var lite kul att göra faktiskt, både att läsa och fyll i den, så gör den gärna du också 🙂
    Frukost var jag som sagt inte så bra på när jag var yngre, jag har alltid ätit frukost, men inte särsklt bra sådan, men nuförtiden är det bättre på den fronten 🙂
    Och kaffet måste ju vara svart! 😉

  3. ja men va skoj o det är skönt me lite miljombyte bara brukar ja säga komma ut en sväng o m du inte varit där på länge. skoj

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: