Dark Mode Off / On
Baby och barnfotografering

Nya fotosaker.

Fick hem dessa fotoprylar som jag beställt via Wish. Ett ”handtag” för kameran, softbox och reflexskärmar. Det ska bli jättekul att testa detta sen. Vissa av sakerna fick jag gratis också, det gillar jag med Wish då kan man ju lika gärna ta det liksom.

14 Comments

  1. Alltid kul med nytt.

    Självklart kommer jag bara köpa kläder som behövs och inte för köpandets skull. Har knappt köpt något till mig själv på över 3år. Och mycket av det jag har har jag haft i över 10år, så de har verkligen tjänat sitt syfte.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: