Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Questions & Answers

Dag 3 – 3 sanningar om dig

  1. Jag är helt klart mer kväll- och nattmänniska än morgonmänniska.
  2. Jag älskar att sova en stund på dagen. Ni vet powernaps, det är skönaste sovstunden man kan ha.
  3. Jag har ätstörningar och dessa har förstört min mage genom åren. Har numera IBS som jag försöker bota med vegetarisk kosthållning och regelbundna mattider.

26 Comments

  1. Haha, jag håller med, att sova en stund på dagen är det bästa alltså! 😀

    SV: Nu känns det ganska okej, men jag gissr att det kommer att komma en rejäl dipp igen om drygt en vecka, när Julian flyttar på riktigt, då fattar jag nog vidden av det på riktigt… :/

  2. Jag är också mer en kväll och nattmänniska. Jag är otroligt morgontrött och har jättesvårt att komma i säng på kvällen. Jag brukar säga att jag älskar att sova men hatar att gå och lägga mig 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.