Halsont har övergått till en hel del hosta, så tråkigt men vad gör man? Har i alla fall inte feber idag men försöker att ta det lugnt och ladda så man orkar med nästa vecka när man ska jobba. Usch för förkylningar alltså, tänk att dessa alltid kommer som ett brev på posten i slutet av augusti och början på september.

Vad har ni gjort idag? Haft en fin dag? Har ni klarat er för sjukdomarna?

8 kommentarer

  1. Hell med förkylning verkligen, hoppas du kryar på dig snabbt!<3 Själv har jag klarat mig än så länge men vi får väl se hur det blir när man kommer tillbaka till svalare Sverige!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa