Dark Mode Off / On
Kläder

3 betala för 2 på Intersport.

Jag slank in på Intersport och kikade efter en cykel Björn tipsade mig om. Men blev lite kläder billigt blev det också eftersom det var 70% och dessutom tag tre betala för två.

Dessa blev inte så fina på bild, storlek S men var verkligen rymliga hade inte kunnat haft en annan storlek och jag är INTE en S normalt. Men jag tänkte att de blir fina som leggings.

Dessa blev det också Reebook och jag tänkte att dessa blir perfekta när jag tar min snabba promenader. Skönt att ha något luftigt att röra sig i. Väldans färgglada men det är bra då syns man i höstmörkret.

En grå tröja jag tänkte blir bra som underställ när man är ute på friluftsdagar och liknade under året, det är ju sådant som kommer med yrket.

4 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: