Dag 12 – Hur många bloggar har du haft?

Jag började blogga på en plats som hette Skunk 1999, sedan gick jag över till Lunarstorm, samtidigt som Lunarstorm skrev jag på blogg.se, familjeliv, Metrobloggen, blogspot och sedan WordPress.com. Jag kände där på WordPress att det var min grej, jag gillade kombinationen med att kunna skriva anonymt när man vill och öppet när man vill. Så 2010 tog jag och la över det från främst Lunarbloggen hit och fortsatte att skriva på denna. Jag har lite sparat från de andra också. Men det är alltså en hel del portaler jag varit på, men WordPress är helt klart bäst.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Dag 12 – Hur många bloggar har du haft?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: