Dark Mode Off / On
Kläder

Mina nya plagg från Me & I.

Titta så fina plaggen är som jag köpte i lördags när jag hade Me and i party här hemma.
Det blev denna fina kofta, så himla mjuk kommer bli perfekt nu under hösten.

Dessa leggings fick jag gratis eftersom jag var värdinna.


Älskade denna skjorta och materialet, det är så himlans mjukt verkligen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.