Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

DIY – Göra om en Leksvik skohylla

Jag har en Leksvik skohylla från Ikea jag köpte för flera år sedan. Den är bra för den rymmer massor med skor, men varit så trött på den också. Kom på att jag har kvar dekorplast hemma så som ett infall så ”klädde” jag om den med lite dekorplast av marmor.

Känner rent spontant att det blev mycket bättre. Funderar om jag ska köpa färg och måla den under med, men velar mellan svart och vitt. Har det mesta i vitt här hemma, men tycker om att bryta av och tänker att hur fint blir det med en skohylla i vitt med smutsiga skor på? Ska fundera lite men är i alla fall nöjdare nu än jag var innan.

14 Comments

  1. Jättefint!! Tycker du ska måla den i svart så du inte behöver bry dig så mkt om att torka av den sen ?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: