Lisas Alice blev 11 månader i tisdags, men som ni vet har jag varit dålig så därmed kommer fotona idag. Fotona blev så söta, även om flera blev mörka den här gången, så fått ljusa upp i massor. Det är en lärdom inför nästa gång, jag gör ju det här helt på hobby. Tar inte betalat eller liknande utan har bara fotograferat för det är roligt. Självklart är jag ingen proffsfotograf, jag är på hobbynivå och gör det enbart för att det är roligt.Det finns så många duktiga fotografer ute där i verkligheten, för mig är detta bara en stor ära att få fotografera min fina väns dotter.

Jag tycker i alla fall flera av bilderna blev så söta! Inte så svårt egentligen med en så söt och samarbetsvillig liten tjej. Hon skrattar mest hela tiden och tycker det är roligt. Hon börjar dessutom känna igen mig och det är jättekul. Fick världens leende när jag klev in i hennes hem.

Glasskor undviker man ju när det kommer till små barn som ni säkert förstår så istället fick hon ha en sko på foten och en sko bredvid. Så gulligt! Rekvisita denna gång var: Skor, pumpa, små möss från IKEA och löv jag frågade en farbror om jag fick ta när han stod och krattade. Han såg helt förvånad ut och sa ”DU får ta flera hundra”. Jag tackade och var jätteglad och farbrorn var nog jätteglad att bli av med löv från sin tomt, en riktigt bra deal för oss båda.

Alice håller i en sko och har en söt liten bebisfot som sticker fram på andra sidan. Precis som Askungen som tappade sin sko på väg bort från balen.

Alice och en pumpa. Hon tittade så gulligt fram på den här bilden och tycker det blev så gulligt med foten som tittar fram där bakom pumpan.

Alice som lilla baby-Cinderella, med tre små möss, en pumpa, små kristaller som bildar elva, en ”glassko” och höstlöv. Perfekt hösttema så här inför Halloween, och Disney prinsessor är ju alltid helt rätt.

16 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa