Bebismys, hundgos och mumsig lunch.

Jag träffade ju Lisa och Alice för att fotografera som ni vet. Samma dag hade jag färgat mitt hår igen så jag slapp ha sån tydlig utväxt. Här var det innan håret hade torkat.

Passade förutom att gosa med Alice att gosa med Lisas hund Cubus. Han var så glad när jag satt ner och klappade honom. Riktigt nöjd med ompysslingen, så söt verkligen. Jag älskar hundar, blir alltid lite extra glad när jag får klappa på en hund en stund.

Jag och Lisa gick till Sawanne och åt lite thai/sushibuffé. Alice var med hon också så klart, jättegod mat verkligen. Perfekt lunch när man inte orkar laga något hemma, var även nöjd för egen del att jag kunde äta. Tog även och såg till att dricka massor, enligt läkaren har jag vätskebrist. Har aldrig tänkt på saken tidigare men det är återkommande för min del när jag varit på läkarbesök. Jag googlade vätskebrist och såg att allt stämmer på mig, jag dricker väldigt lite vätska. Kanske 3 glas per dag max, ska ta och testa om det är mitt problem med illamåendet och huvudvärken. Lär ju ta ett tag tills kroppen ställer om sig, men ska ha med mig en vattenflaska dagligen tänkte jag för att se om det blir förändring.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

20 thoughts on “Bebismys, hundgos och mumsig lunch.

 • 7 oktober, 2017 at 17:51
  Permalink

  Så mysigt med både hund- och bebisgos =) Och maten såg himla god ut 😀

  Reply
  • 8 oktober, 2017 at 21:49
   Permalink

   Ja det är nog under vad man ska, är urusel på att ta vätska man känner aldrig någon törst.

   Reply
 • 7 oktober, 2017 at 18:41
  Permalink

  Vilken söt vovve!
  Det här med vätskebrist fick jag också tips om förut när jag hade ont i huvudet jämt och jag drack faktiskt väldigt lite. Kanske är värt att tänka på 🙂 Är också dålig på att dricka vatten..

  Reply
  • 8 oktober, 2017 at 21:50
   Permalink

   Visst är han :D. Ja jag tror nog det stämmer, tycker alltid man hör att man borde dricka mera. En vän jag träffat genom nätet som bor i Israel skrev till mig på FB om saken också. Tror kanske det märks ännu tydligare där i värmen än här. Jag tror man lättare inte känner törst här eftersom man lever i ett kallare klimat.

   Reply
 • 7 oktober, 2017 at 22:12
  Permalink

  Hoppas att drickandet av mer vatten löser illamåendet och huvudvärken, skönt att kunna lösa det på naturlig väg. Men vilken söt liten vovve 🙂

  Reply
  • 8 oktober, 2017 at 21:48
   Permalink

   Ja jag hoppas verkligen det, märker skillnad på tre dagar :D.
   Visst är han söt 🙂

   Reply
 • 8 oktober, 2017 at 12:06
  Permalink

  Tack för påminnelsen om hur viktigt det är att dricka, jag är ju som Du dålig på vätskeintag… ska försöka dricka mera jag oxå, skriv gärna å berätta om Ditt mående blir bättre då Du börjat dricka mer.

  Reply
  • 8 oktober, 2017 at 21:47
   Permalink

   Ja det är ju viktigt jag glömmer och känner ingen törst så då glömmer man väl på grund av de också. Det ska jag absolut göra 🙂

   Reply
 • 8 oktober, 2017 at 12:58
  Permalink

  sawanee har så god mat. vi säljer lite av hennes matlådor på jobbet 😀

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: