Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

Ikea och söndagar.

Idag åkte vi till Borlänge en sväng, mest för att jag ville göra något annat och umgås med Williams samtidigt. Vi åt på IKEA och sedan så kikade vi där lite, jag köpte en ram för att den var billig och man behöver ramar ganska ofta. Blir väl så när man fotograferar ofta, just ramar behöver man då.

När jag kom hem så åkte jag till Rusta och ÖB för att handla lite småsaker, sånt där tråkigt som tvättmedel bland annat, gick sedan hemåt och pratade med mamma i telefonen. Jag har även fixat middag och sen spelade jag The Sims med William en stund. Var evigheter sedan jag spelade något, men det är ju så kul när man väl gör sånt. Jag har jobbat också, hör ju till helgerna.

Nu är det snart dags att gå och lägga sig. Imorgon ska jag jobba och nu när man äntligen inte mår illa längre känns det bra. Ska se till att dricka massor med vatten imorgon så jag slipper må illa, jag har tänkt på vätska nu sedan i fredags och märker skillnad. Känner mig fortfarande inte törstig men dricker ändå, kanske är vätskebrist som är mitt stora problem.

12 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: