Dark Mode Off / On
Hälsa & motion Migrän & spänningshuvudvärk

Efter Thaimassage.

Hade riktigt vidrig huvudvärk igår efter jobbet. Så jag däckade och låg och tänkte att jag offrar mitt liv med denna huvudvärk. Blev pizza till middag eftersom jag inget annat orkade göra. Idag beställde jag akut tid för Thaimassage och det gjorde hemskt ont. Dessutom kunde hon inte ens få bort allt hårt som sitter vid mina skuldror. Men försvann i alla fall massor och det var smärtsamt. Jag har verkligen triggerpunkter där och ser framemot min tid hos sjukgymnast den 3/11.

Därför skrev jag inget igår, det fanns liksom inte på världskartan att jag skulle det eftersom jag sov från 17:00-06:00 i morse med lite uppehåll.

26 Comments

  1. Om du vill får du gärna berätta mer om ditt sjukgymnastbesök sen.typ om du får träningsövningar eller så.
    Och du, tack för inlägget om hur du tänkte gällande ekonomin.
    Kram

    1. Det ska jag absolut berätta om, jag hoppas verkligen på att få bra övningar. Kan ju försöka att fotografera och visa kanske :). Åh så bra att du blev glad för inlägget :). Kramar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: