Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Min söndag som kom och gick.

Idag har jag kikat på Wahlgrens Värld som jag inte hunnit sett nästan någonting den här säsongen. Men idag så har jag alltså kollat då, jag har även sovit en stund och städat. Var så skönt när jag väl klar med städningen.

Behövde gå och handla så jag begav mig ut i ett rejält regnigt Falun för att handla. Var mörkt och jag är lite mörkrädd, får för mig att det ska hoppa fram någon vid varje hörn eller när jag passerar ett område med skog på båda sidorna.

Köpte med mig munkar till mig och William. Han kom ju hem idag så ville ha lite kvällsfika med honom. Så mysigt att sitta en liten stund i köket och äta munkar tillsammans.

Den här söndagen har varit väldigt lugn och gick och försvann lika fort som den började. Imorgon är det en ny vecka med någonting nästan varje dag, jag gillar egentligen inte såna veckor det brukar trigga min spänningshuvudvärk lite extra. Längtar verkligen tills jag ska till sjukgymnasten den 3 november. Det ska bli hur skönt som helst att få hjälp med den här värken.

Related Tags:

24 Comments

  1. Bra att Du har tid hos Sjukgymnasten, jag tror och hoppas att det kommer att hjälpa Dig.
    Jag ska få massage i morgon kväll, det ser jag framemot 🙂

    Nu är det typ slut på denna dag… helgen svischar förbi otroligt fort.

  2. hade inet direkt inplanerat ändå läggs det på dag för dag otroligt =) Hoppas huvudvärken uteblir inte skoj ja vet . kramizar o fin måndag

  3. Så skönt ändå med så avslappnad söndag!☺ bästa uppladdningen inför en fulltecknad vecka, dock hoppas jag du slipper huvudvärken!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: