Så var det återigen söndag.

Anser nog att helgerna går lite för fort. Har i alla fall hunnit med en del, men ändå hade gärna haft helg lite längre. Dessutom har jag drömt mardrömmar i natt så någon härlig sömnstund har det inte varit.

Jag låg kvar i sängen en stund idag och bara lät mig själv andas en stund. Igår tog jag ju en längre promenad och det kanske jag borde ta mig för idag också. Jag får se helt enkelt, just nu har jag inga direkta planer så där utan det blir som det blir tänker jag.

William kommer hem idag och det blir kul. Lite mer liv i hemmet då. Jag försökte få lite liv här hemma igår genom att lyssna på musik. Det är ju trevligt i alla fall att ha lite ljud som hörs i hemmet. Jag gillar musik, men det var ändå inte så livat som när jag har William här hos mig.

Vad ska ni hitta på denna söndag? Några speciella planer?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

22 thoughts on “Så var det återigen söndag.

 • 15 oktober, 2017 at 13:18
  Permalink

  Låter som att du haft en mysig helg, härligt att William kommer hem idag 😀

  Reply
 • 15 oktober, 2017 at 15:09
  Permalink

  Så fin header. Mardrömmar är ju jobbiga, svårt att släppa å somna om. Idag har jag mest bara slarvat omkring 😉 varit ute med the dogs, hälsat på mina föräldrar… helgen går fort.

  Reply
  • 15 oktober, 2017 at 17:39
   Permalink

   Åh tack :). Ja det är det verkligen, tycker det är sjukt obehagligt med :/

   Reply
 • 15 oktober, 2017 at 16:04
  Permalink

  vilken fin bild på dig 🙂 alltid mer liv när barnen är hemma!

  Reply
 • 15 oktober, 2017 at 17:55
  Permalink

  Vad mysigt att William kommer till dig idag och jag har också mina barn hos mig! <3 Kramis

  Reply
  • 15 oktober, 2017 at 21:19
   Permalink

   Ja det är jättehärligt :D. Trivs bäst när han är hemma 🙂

   Reply
 • 15 oktober, 2017 at 18:05
  Permalink

  Ja, jag håller med. Helgen går för fort. Speciellt nu känner jag mig snuvad eftersom jag fick för mig att det var lördag i dag.

  Reply
  • 15 oktober, 2017 at 18:08
   Permalink

   Förstår att du känner så om du trodde det var lördag :/.
   Får hoppas veckan som kommer går fort 🙂

   Reply
 • 15 oktober, 2017 at 19:04
  Permalink

  Låter som en lugn och vilsam helg, skönt! Och vilken fin bild på dig 🙂

  Reply
 • 15 oktober, 2017 at 21:03
  Permalink

  Håller med om att det går fort! Hade gärna hunnit med lite till under helgen.. 🙂

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: