Dark Mode Off / On
Tonårsbarn

Så var det återigen söndag.

Anser nog att helgerna går lite för fort. Har i alla fall hunnit med en del, men ändå hade gärna haft helg lite längre. Dessutom har jag drömt mardrömmar i natt så någon härlig sömnstund har det inte varit.

Jag låg kvar i sängen en stund idag och bara lät mig själv andas en stund. Igår tog jag ju en längre promenad och det kanske jag borde ta mig för idag också. Jag får se helt enkelt, just nu har jag inga direkta planer så där utan det blir som det blir tänker jag.

William kommer hem idag och det blir kul. Lite mer liv i hemmet då. Jag försökte få lite liv här hemma igår genom att lyssna på musik. Det är ju trevligt i alla fall att ha lite ljud som hörs i hemmet. Jag gillar musik, men det var ändå inte så livat som när jag har William här hos mig.

Vad ska ni hitta på denna söndag? Några speciella planer?

22 Comments

  1. Så fin header. Mardrömmar är ju jobbiga, svårt att släppa å somna om. Idag har jag mest bara slarvat omkring 😉 varit ute med the dogs, hälsat på mina föräldrar… helgen går fort.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: