Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

En sån där tröttdag.

Idag var jag så himlans trött, alltså riktigt trött. Önskade verkligen när jag vaknade att det var helg. Det har varit något hela den här veckan, jag är helt galet trött verkligen. Igår var inget undantag heller så det känns verkligen hur bra som helst att det är onsdag idag och därmed är morgondagen sista dagen den här arbetsveckan.

Bara för att jag är trött betyder det inte att jag inte trivs med jobbet. För det skulle inte vara sanningen. Jag trivs bättre på jobbet nu än jag gjort under flera år, det är roligt att vara på jobbet. Däremot är det höst och jag blir nästintill alltid trött på hösten. Det hänger helt och hållet ihop med vädret tror jag.

Men till någonting trevligare än trötthet. Om en timme kommer en säljare hit från Partylite och jag ska alltså ha lite sådant här hemma. Det ska bli kul att se lite ljus och fina ljuslyktor. Det hör hösten till med ljus tycker jag, det är alltid väldigt trevligt med ljus som lyser upp i höstens mörker.

18 Comments

  1. du har nog lite höst depp som vi andra ja har alltid o mera nu men det är nog mina tabletter r tyvärr
    hoppas du hinner vila i helgen kramar fina du

  2. Jag får nog erkänna att jag också blir lite extra trött på hösten. Humöret är inte riktigt på topp då, hänger kanske ihop med att man inte får tillräckligt med sol och ljus. Tur du ordnar det på annat sätt med PartyLitevisning. Älskar deras ljus 🙂

    1. Jag tror absolut det hänger ihop med solen, men även i mitt fall på grund av astman. Är bara runt december/januari jag mår bra :).
      Åh ja eller hur :D. Visst är de fantastiska ljus :D. Älskar dofterna 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: