Partylite – När man hittar det lilla extra.

Igår kväll hade jag alltså Partylite här hemma. Det blev två saker för min del, varav det ena var rena drömmen. Ni ska få se det sen när allt kommer.

Jag älskar verkligen att ha homepartys här hemma. Det är en sådan härlig känsla att bjuda hit nära personer. Titta på fina saker och umgås. Det slog mig också att om jag aldrig blivit bjuden på Lingon och Blåbär när William var bebis hade jag förmodligen aldrig börjat med sånt här. Jag har nästan haft alla olika partyn genom åren.

Men då så väntar jag alltid bara på mina fina saker jag beställt. Det ska bli så kul när de kommer hit sen.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Partylite – När man hittar det lilla extra.

  • 19 oktober, 2017 at 20:21
   Permalink

   Ja jättekul verkligen :D. Åh då tycker jag du ska försöka boka in ett sånt party det är jättekul 😀

   Reply
 • 19 oktober, 2017 at 20:23
  Permalink

  Men gud så mysigt det lät, såg så gott ut<3

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: