Ont i magen hela dagen.

Jag har haft ont till och från i magen hela dagen. På samma sida som jag hade smärta från blindtarmen förra året, eller ja bihanget. Det gör inte lika ont som då, men det kommer som smärtor därifrån då och då. Det var så här det startade förra gången också. Tänker att det kanske släpper som förra gången så jag avvaktar. Då förra året fick jag ju veta att just sånt här brukar återkomma, så det skulle ju inte vara helt omöjligt eller orimligt att det är något igen.

Dagen har verkligen varit fin idag annars. Jättefint höstväder och när jag kom hem idag så sov jag en stund vilket var skönt. Ser faktiskt framemot att gå och lägga mig igen.

Men till det jag tänkte be er om. Har ni något ni skulle vilja att jag skrev om? Något ni undrar över, jag behöver inspiration till inlägg. Har ni några tips så skriver jag mer än gärna om dessa ämnen. Lämna bara en kommentar så ska jag se vad jag kan skriva ihop för något åt er.

 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

12 thoughts on “Ont i magen hela dagen.

 • 19 oktober, 2017 at 21:30
  Permalink

  Jag opererade bort min blindtarm akut för runt 10 år sedan och då var blindtarmen så inflammerad att det handlade om få minuter innan den skulle spricka. Då hade jag haft smärtorna ett år tidigare som sedan försvann men då kollade jag aldrig upp mig. Ville bara varna dig så att det inte går lika illa som det gjorde för mig? Kramis

  Reply
  • 19 oktober, 2017 at 21:47
   Permalink

   Som jag skriver hade jag ju lite för ett år sedan och jag åkte in då och fick åka hem. Känns så onödigt att åka in igen då, avvaktar får jag ondare åker jag in :).

   Reply
 • 19 oktober, 2017 at 21:54
  Permalink

  Vänta inte för länge, blindtarmen är en lurig en… ring 1177 å hör vad de tycker.

  Reply
  • 20 oktober, 2017 at 10:45
   Permalink

   Absolut inte :). Jag känner ingen oro denna gång, gör det ondare så åker jag så klart in 🙂

   Reply
 • 19 oktober, 2017 at 22:31
  Permalink

  Kolla upp det! Jag hamnade två veckor på sjukhus i februari pga att jag avvakta med smärtor vid blindtarmen. Var nära att åka på blogförgitfning m.m. 🙁

  Reply
 • 20 oktober, 2017 at 01:47
  Permalink

  usch inte så kul o ha ont det är inte gallan då som spökar? det är hemsk obehagligt
  hoppas det gå bort o du får en fin fredag kram kram

  Reply
  • 20 oktober, 2017 at 10:41
   Permalink

   Nej är vid blindtarmen :). Har haft innan så vet hur känslan är 🙂

   Reply
 • 20 oktober, 2017 at 07:38
  Permalink

  Hur har Du det i magen, har Du fortfarande ont? Jag hoppas Du får en fin fredag.

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: