Ont i magen hela dagen.

Jag har haft ont till och från i magen hela dagen. På samma sida som jag hade smärta från blindtarmen förra året, eller ja bihanget. Det gör inte lika ont som då, men det kommer som smärtor därifrån då och då. Det var så här det startade förra gången också. Tänker att det kanske släpper som förra gången så jag avvaktar. Då förra året fick jag ju veta att just sånt här brukar återkomma, så det skulle ju inte vara helt omöjligt eller orimligt att det är något igen.

Dagen har verkligen varit fin idag annars. Jättefint höstväder och när jag kom hem idag så sov jag en stund vilket var skönt. Ser faktiskt framemot att gå och lägga mig igen.

Men till det jag tänkte be er om. Har ni något ni skulle vilja att jag skrev om? Något ni undrar över, jag behöver inspiration till inlägg. Har ni några tips så skriver jag mer än gärna om dessa ämnen. Lämna bara en kommentar så ska jag se vad jag kan skriva ihop för något åt er.

 

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

12 thoughts on “Ont i magen hela dagen.

  1. usch inte så kul o ha ont det är inte gallan då som spökar? det är hemsk obehagligt
    hoppas det gå bort o du får en fin fredag kram kram

  2. Kolla upp det! Jag hamnade två veckor på sjukhus i februari pga att jag avvakta med smärtor vid blindtarmen. Var nära att åka på blogförgitfning m.m. 🙁

  3. Jag opererade bort min blindtarm akut för runt 10 år sedan och då var blindtarmen så inflammerad att det handlade om få minuter innan den skulle spricka. Då hade jag haft smärtorna ett år tidigare som sedan försvann men då kollade jag aldrig upp mig. Ville bara varna dig så att det inte går lika illa som det gjorde för mig? Kramis

    1. Som jag skriver hade jag ju lite för ett år sedan och jag åkte in då och fick åka hem. Känns så onödigt att åka in igen då, avvaktar får jag ondare åker jag in :).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: