Det är verkligen iskallt här i Falun idag. Jag har rast och skulle helst vilja befinna mig hemma med en filt och strumporna med fluff som ni ser här ovan. Men nu är jag på jobbet och har rast i tjugofem minuter till, sen blir det 2,5 timmars arbete innan jag får komma hem och kan utföra det jag helst av allt vill, mysa ner mig i soffan med filten.

Tror det får bli soppa till middag idag, och pannkakor till William. Jag skippar pannkakorna idag och äter bara soppan. Lär städa och tvätta, sen ta min promenad också. Tänkte på det igår efter promenaden ute på kvällen hur bra jag mår efteråt, att bara koppla bort och tänka på något annat. Det är så mycket värd att få göra det, tänka och lämna så otroligt viktigt för hälsan och måendet.

26 kommentarer

  1. Vet inte ens hur kallt vi har det här :D. Någon har haft sönder min termometer igen :/. Lär köpa en ny. Tycker det är mysigt när man är hemma värre när man är utomhus eller befinner sig i en kall byggnad 😀

 1. Hej

  Håller med dig om att det är så viktigt att tänka på sin hälsa. Ha en bra balans i livet. Vara förälder och arbeta men att även hitta sina knep i att spara och behålla sin energi. Tycker också om promenader det gör så gott för själen.

  Ha det bäst 🙂

  Med vänlig hälsning : MinikeGirl

 2. Det är riktigt kallt här också! Jag har krupit ner i soffan nu med en mysig filt över benen. Men måste upp igen sen för att gå ut med hunden. Men ikväll blir det tidigt i säng. Är så trött!

  1. Verkar som många haft det kallt idag, kanske är några kalla vindar som drar in i landet då? 🙂
   Åh förstår att det känns lite tufft att gå upp då när man har hunden :-o. Jag tog mig en promenad i kylan själv (utan hund) men när man går fort brukar man ju få upp en liten annan värme i och för sig :). Skönt med tidig kväll, ska också försöka lägga mig tidigare idag 🙂

 3. Ja man får tänka så då man jobbar att lägga in dagen i delmål att man räknar ner tills man kommer hem, för vissa dagar är jobbigare än andra. Gott med soppa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: