Dark Mode Off / On
Fika & måltider Hälsa & motion

En promenad och pannkakor.

Jag var så galet trött efter jobbet idag, så när jag kom hem la jag mig och sov en stund till William kom hem. Strax efter det gick jag ut och gick mitt promenadstråk och sen hem för att steka pannkakor åt William. Hade ju tänkt göra soppa till mig själv, men kände mig inte hungrig så skippade det. Istället stekte jag pannkakor samtidigt som jag pratade med William i köket om allt mellan himmel och jord.

Jag fick även inspiration till lite inlägg jag ska ta och producera, det får bli att producera dessa på fredag och sedan lägga ut på lämpliga dagar. Jag är nämligen så pass trött efter jobbet att orken inte finns till att både jobba min förtroendetid och skriva ämnen som berör mig. Man får helt enkelt prioritera, det ordet är ganska spännande prioritera. Jag tänker att människor prioriterar så olika saker och jag tror att det man själv lägger värde i också är den rätta prioriteringen för var och en.

En sak jag valt att prioritera i livet är just livet. Jag tänker att jag hellre prioriterar det viktiga som familjen, min hälsa och det jag tycker är roligt. Sen allt annat, det betyder att jag slutat göra det lilla extra hela tiden utan jag gör det jag ska för att må bra. Jag tänker att eftersom jag bara har en kropp och den ska hålla ihop, så måste jag prioritera den i första hand och inte allt annat som egentligen är oviktigt i längden. Förut jagade jag alltid det där lilla extra, hade en önskan om att det skulle synas någonstans men det syns aldrig i slutändan ändå. Eller det syntes på att jag kraschade och dit vill jag aldrig igen, nu är jag bara mig själv och jag duger. Jag behöver inget mer än det jag har, min kropp, mitt barn och människor runt mig som får mig att må bra.

Related Tags:

12 Comments

  1. Mega gott med pannkakor 😀

    Svar: Kul att du är med i min giveaway 😀 Du glömde dock din mailadress i kommentaren och dubbelkolla så du gillar min sida på fb 🙂 ​

  2. fina du ja preitera dej själv alltid först o willia så klart men allt annat kan va. ja du har ju varit där o ja me vet hur det är vill inte ner i skiten igen utan måste börja prioritera oxå

  3. älskar pannkakor! Jonas säger dock plättar åt de så vi har en liten diskussion dådå haha, försöker lära Theodor att säga som mig så jag säger PANGkakor för de kan han säga haha

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: