Dark Mode Off / On
Böcker

Traderafynd – Per, Ida & Minimum.

Är det någon bok jag velat ha så är det just Per, Ida och Minimum. Boken som jag brukade smyga till på pinsamma hyllan på Orsa bibliotek som barn och läsa helt i smyg. Den var ju så rolig, minns att man fnissade och tyckte den var speciellt rolig.

Jag läste Sex och samlevnadskurs på högskolan av rent intresse, därmed är det nog inte så konstigt att jag alltid haft intresse för det biologiska och sociokulturella, det är spännande med sånt här. Den här boken är var absolut ett fynd!

8 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: