Min mamma skapar och säljer såna här julgranskulor för 20:- styck och skickar med porto för 28:-. Du specialbeställer av henne så får du den precis som du vill ha den.

Eftersom jag är en snäll dotter passar jag på att tipsa. Jag tänkte att om du är intresserad så kan du kontakta henne genom hennes Facebooksida. https://www.facebook.com/asa.stenbergkarlsson

Dessa är verkligen jättefina och jag har själv några julgranskulor min mamma skapat.

Så nu passa på att handla fina och unika julgranskulor för 20:- och porto på 28, det är jättebilligt. https://www.facebook.com/asa.stenbergkarlsson

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa