En deppig eftermiddag.

Kört på med nationella prov i matematik idag och jag tror att väldigt många spänningar for ur min kropp nu för väl hemma kände jag mig rejält nedstämd. Det blev inte bättre av att jag inte klarat tentan. Det är ingen fara jag vet, det är en komplettering och eftersom jag börjat nytt jobb i höst och har huvudet fullt med saker så är det inte märkligt att det inte blev godkänt på en gång. Det där löser sig, men jag kände att det stal energi från mig och nu känner jag mig ledsen så här på kvällen. Sen bidrar det att jag sovit dåligt inatt, fick en rejäl huvudvärk när jag kom hem och det värker i nacken. Fick bli pizza för att jag helt enkelt inte fixade att laga något idag.

Känns som ett gnälligt inlägg. Jag vill inte ha det så, men ibland så mår jag inte bra helt enkelt. Varför ska man då spela? Idag är det en sådan kväll när jag har ett nedslag, det är bättre imorgon och snart är det jullov också. Då under jullovet så ska jag vila, inga studier och inget jobb. Bara vila och mysa med min familj, den saken känns viktig.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “En deppig eftermiddag.

 • 4 december, 2017 at 19:03
  Permalink

  Man får absolut skriva “gnälliga” inlägg. Förstår att det stjäl energi trots att det bara är en komplitering. Jag blir precis likadan. Skickar lite energi!!

  Reply
  • 4 december, 2017 at 21:53
   Permalink

   Tack :). Känns så fel ibland att känna sig nere, det är inte helt accepterat ibland känner jag. Visst är det så, jag hoppas att det ska vara lätt fixat sedan i alla fall <3.

   Reply
 • 5 december, 2017 at 08:08
  Permalink

  krya på kram Klart Du får klaga/gnälla när Du icke mår bra, däremot hoppas jag Du mår så mycket bättre idag.
  Förstår det känns trist att icke klara tentan… 🙁

  Reply
  • 5 december, 2017 at 11:44
   Permalink

   Åh tack :). Ja man behöver det ibland, min blogg är min lilla ventilplats också. Där jag bara kan få ha ur mig allt jag känner.

   Reply
  • 5 december, 2017 at 11:40
   Permalink

   Det gör jag säkert, kändes bara så ledsamt och tungt igår. Har varit lite för mycket nu. Ska nog lugna ner sig 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: