Dark Mode Off / On
Reklam

Mobilabonnemang – Jämför och beställ.

Inlägget är sponsrat.

Vad har ni för mobilabonnemang idag? Själv har jag Telenor sedan flera år tillbaka. Jag funderar dock till och från om jag borde testa något nytt. Mitt första mobilnummer och abonnemang hade jag via Telia, sedan fick jag Comviq i form av kontantkort och sedan tog jag Telia igen. Det här var under den tiden när man bytte ofta, innan jag började studera till lärare gick jag över till Telenor och där är jag fast numera. Jag har tidigare förlängt abonnemanget och tagit en ny telefon på köpet. På senare år Iphones, i oktober kunde jag återigen uppdatera mitt abonnemang och således få en ny telefon men denna gång har jag inte känt att jag vetat om Telenor är det jag vill behålla. Det finns tjänster där du jämför mobilabonnemang och kontantkort och det här verkar ju onekligen smart. För nog vill man ha det billigaste om chansen finns att få tag på ett bra och billigt alternativ. Jag får väl erkänna att det inte är det roligaste som finns i livet att betala räkningar. Det mesta av min surf använder jag via WiFi så där är det egentligen inte jätteviktigt, det har endast skett vid ett tillfälle att jag använt all min surf och det var på semestern för ett år sedan. Annars har jag alltid sådant kvar, därmed skulle jag kanske byta abonnemangsform, jag funderar verkligen. Det är ju onödigt att betala för tjänster man inte använder eller hur?

Inlägget är sponsrat, men med mina ärliga ord och åsikter.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: